AK Parti Genel Başkanvekili, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu ziyaretlerinin son gününde Ünye İlçesi’ni ziyaret etti.

Kurtulmuş, Ünye’de ilk olarak Ordu Üniversitesi’ne tahsisi yapılan eski havaalanı, Organize Sanayi Bölgesi ve son olarak Kültür Merkezi yapılacak alanda incelemelerde bulunarak; fakülte binası, Organize Sanayi Bölgesi ve Kültür Merkezi’nin inşaatlarının kısa sürede başlanacağının müjdesini verdi. 

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, incelemelerinin ardından Ünye Belediyesi’ni ziyaret etti. Kurtulmuş’u belediyeye gelişinde Başkan Hüseyin Tavlı, Başkan Yardımcıları ve belediye personelleri karşıladı.

“Gelişinizle gücümüz ve heyecanımız artmıştır”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Numan Kurtulmuş’un belediyeyi ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkanvekilim; şehrimize, evinize hoş geldiniz. Sizlerin buraya gelişi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sizin gelişinizle bizim gücümüz ve heyecanımız artmıştır. Gece gündüz ne zaman başımız ağrısa, sıkışsa, Ünye’nin herhangi bir meselesi için aradığımızda bütün yoğunluğunuzun içerisinde zaman mefhumu gütmeksizin bizlerin sorunlarıyla ilgileniyor, destek oluyorsunuz. Ünyeli hemşehrilerim ve şahsım adına bize katmış olduğunuz bu güçten dolayı sizlere teşekkür ediyorum."

“Gece gündüz hepiniz çalışıyorsunuz”

AK Parti Genel Başkanvekili, Ünyeli Hemşehrimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Tavlı ve ekibine başarılar dileyerek, “Seçimden sonra Ordu’ya geldik ama Ünye Belediyesi’ne gelme imkânımız olmamıştı. Hayırlı uğurlu olsun. Allah vaktinizi bereketli kılsın. İnşallah en güzel hizmetleri yapabilmeyi ve bu hizmetler dolayısıyla da Ünye halkı tarafından hayırla yad edilebilmeyi nasip eylesin. Belediye Başkanlıkları milletin seçerek getirmiş olduğu makamlardır, buralar halka hizmet yerleridir. Bu anlamda gece gündüz hepiniz çalışıyorsunuz.” dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi