Ünye Belediyesi, 2016 yılında ilçe genelinde yapılacak olan kilit parke taş döşeme, beton yol ve Pazaryeri’nin taşınacağı alanın inşası ile ilgili ihalelere çıktı. İhalelerin sonuçlandırılmasının ardından Başkanlık makamında, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak, Belediye Meclis Üyeleri ve firma yetkililerinin katılımı ile imza töreni düzenlendi.

 

Modern sokaklar geliyor

 

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İlk olarak Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kilit parke taş yol yapım ihalesini alan firma yetkilisi ile sözleşme imzaladı.  İhale bedeli 542 Bin TL olan kilit parke taş yol yapımı ihalesi ile 4 bin 300 metre uzunluğunda kilit parke yol yapımı ve 8 bin metre bordür ve yağmur suyu oluğu yapımı gerçekleştirilecek. Çamyar, daha sonra Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından 75 bin metrekarelik beton yol yapım ihalesini alan firma ile sözleşme imzaladı. İhale bedeli 3 milyon 340 bin TL olan beton yol ihalesi kapsamında 75 bin metrekare beton yol, 16 bin 700 metre uzunluğunda” kanalı toplamda 15 km’lik yol, 240 gün içerisinde yapılarak hizmete sunulacak.

 

Pazar yeri taşınıyor

Başkan Çamyar, son olarak Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Pazaryeri’nin geçici olarak taşınacağı alanın inşası ile ilgili ihaleyi alan firma yetkilisi ile sözleşme imzaladı. İhaleyi alan firma, 640 Bin TL bedel ile 90 gün içerisinde stadyum ile eski garaj arasında bulunan alana, 4 bin 172 metrekarelik çelik konstrüksiyon kapalı pazaryeri yapacak.

 

 “Hizmete devam"

2016 yılının Ünye için yatırım yılı olacağını ifade ettiklerini hatırlatan Başkan Çamyar,  “Ünye’mizi 21’inci yüzyıla yakışan bir kent haline getirmek için hizmet üretmeye ve ortaya eserler çıkarmaya devam ediyoruz. Bizler vatandaşlarımızın refahını ve huzurunu arttırmak için gece gündüz demeden tüm ekibimiz ile çalışmaya devam edeceğiz. Bugün burada atılan imzaların Ünye’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi