Ordu’nun 8 ilçesine bağlı 21 farklı mahalle muhtarı ile Valilik toplantı salonunda bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, ilk defa seçilen ve yeniden seçilerek görevine devam eden muhtarlara başarı dileğinde bulundu.

 

Muhtarları kabulünde kısa bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Yeni seçilen, daha önce seçilmiş olup, bu dönemde de görevine devam eden muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Görevlerinizde başarılar diliyoruz. Yoğun ve yorucu bir kampanya geçirdiniz. Tatlı bir rekabet içerisinde yarıştınız. İlk defa seçildiniz veya yeniden seçildiniz. Seçimler sonucunda muhtarlarımızın yarısına yakını yenilendi. Mahalle muhtarlığı artık çok rağbet gören bir görev oldu. Evvelden bu kadar rağbet görmüyordu ama şimdi çok rağbet görüyor. Sizleri dinleyerek, burada sorunlarınızı çözmeye çalışacağız” dedi.

 

Konuşmasının ardından mahalle muhtarlarını tek tek dinleyen Vali Seddar Yavuz, mahalle muhtarlarınca kendisine iletilen sorun, şikayet, ihtiyaç ve taleplere yönelik çözüm bulunması için ilgililere talimat verdi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi