Kontrol ve uygulama noktalarını ziyaret etti

Ziyaret programına, Altınordu ilçemizin Eskipazar, Güzelyalı mahalleleri ile Gülyalı ilçesinde bulunan yol kontrol ve uygulama noktalarını ziyaret ederek başlayan Vali Tuncay Sonel, buralarda görev yapan jandarma ve polis memurlarının bayramını kutladı. 

İtfaiye teşkilatını ziyaret etti

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının Altınordu İlçemizin Karşıyaka mahallesinde bulunan yerleşkesini de ziyaret eden Vali Sonel, burada görevi başında bulunan itfaiye personellerinin bayramını kutladı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti

Ramazan Bayramında yoğun mesai verilen yerlerden birisi olan 112 Acil Çağrı Merkezi’ni de ziyaret eden Vali Sonel, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde görev yapan personellerin bayramını kutladı. 

İl Emniyet Müdürlüğünü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti

Vali Tuncay Sonel, Ramazan Bayramı ziyaret programı kapsamında İl Emniyet Müdürlüğüne ve İl Jandarma Komutanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürlüğüne gelişinde, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Sonel, İl Emniyet Müdürlüğü yöneticilerinin tek tek bayramını kutladı ve bir süre sohbette bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası içerisinde yer alan Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevi başında olan polis memurlarını da ziyaret eden Vali Sonel, buralarda görev yapan polis memurlarının bayramını kutladı. 

Şehit Ailelerini ziyaret etti 

Vali Tuncay Sonel, bayramı çalışarak geçirmek durumunda olan kamu görevlilerine yaptığı ziyaretin ardından 4 şehit ailesini evlerinde ziyaret etti.

Vali Tuncay Sonel, ziyarette bulunduğu evlerde ve sokakta karşılaştığı çocuklara çeşitli hediyeler ve bayram harçlığı vererek, onları da sevindirmeyi ve mutlu etmeyi ihmal etmedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi