Vali Tuncay Sonel, ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak Mesudiye Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Ali Cemal Altınöz’den ilçenin  sorunları, ihtiyaçları ve devam eden yatırımları konusunda detaylı bilgi aldı.

 

Hükümet Konağında bulunan Yazı İşleri, Nüfus, Milli Eğitim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Mal Müdürlüğü gibi hizmet birimleri ile Adliye teşkilâtını da gezen Vali Sonel, Mesudiye İlçe Devlet Hastanesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Mesudiye Meslek Yüksekokuluna da ziyarette bulundu.

 

Vali Sonel, Mesudiye Belediye Başkanlığını da ziyaret ederek, Belediye Başkanı İsa Gül’den belediyenin ilçedeki hizmetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Muhtarlarla Tanışma Toplantısı Gerçekleştirdi

 

Vali Tuncay Sonel, Mesudiye ilçesindeki ziyaret ve inceleme gezisi programında muhtarlarla da bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

 

Yılmaz Korkmaz Kültür Merkezinde yapılan toplantıda bir konuşma yapan Vali Sonel, Mesudiye ilçesinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplantıda dile getirilen talep, istek ve şikayetlerin devletin imkanları ölçüsünde yerine getirileceğine vurgu yaptı.

 

 Yeşilce'yi Gezdi

 

Vali Sonel, muhtarlarla tanışma toplantısının ardından doğal güzelliği ve kendine özgü mimari yapısıyla dikkati çeken Yeşilce’ye de uğrayarak burada ikamet eden 

87 yaşındaki engelli İfaket Benli ile 64 yaşındaki zihinsel engelli kızı Türkmen Benli’yi de ziyaret etti ve herhangi birşeye ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Haber Merkezi

  

 

Editör: Haber Merkezi