Altınordu ilçesinin Bucak ve Subaşı mahallesinde yaşayan vatandaşlarla, Şehit Doğan Gökbulut İlkokulu’nun toplantı salonunda bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, mahalle sakinlerinin dertlerini, sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi.

 

Halkla buluşmayı, halkın sorunlarını, sıkıntılarını dinlemeyi, temel prensip olarak gördüklerini, bu amaçla da mahallelerdeki uygun mekanlarda vatandaşların Valiliğe ve diğer kurumlara gelmesine gerek kalmadan sorunları, ihtiyaçları yerinde tespit etmek amacıyla böyle bir toplantı gerçekleştirildiğini söyleyen Vali Seddar Yavuz, "Mahalle buluşmalarının ikincisini gerçekleştiriyoruz. Daha önceki yapmış olduğumuz toplantıda çok sayıda vatandaşla buluşma fırsatı oldu. Bundan sonra da düzenli olarak, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin katılımıyla vatandaşlarımızla mahallelerinde buluşmaya özen göstereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Hükümetimizin en önemli hususlardan bir tanesi de halk buluşmalarını gerçekleştirilmesidir. Biz de halkımızın sorunlarını bizatihi ayağına giderek, halkımızı evlerini ziyaret ederek, mahallelerinde buluşarak, çözülmesi noktasında üzerimize düşen görevi icra etmeye çalışıyoruz. İlçelerde kaymakamlarımız zaman zaman bu tür toplantıları icra ediyorlar. Biz de Valilik olarak bu buluşmaları gelenek haline getiriyoruz. Valilikte halk günleri düzenlediğimiz gibi, mahallelere de giderek halkımızla bir araya geliyoruz” dedi.

 

Daha sonra vatandaşların kendilerini ilgilendiren sorun, şikayet ve taleplerini dinleyen Vali Seddar Yavuz, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine talimat vererek, iletilen şikayet ve taleplerin çözüme kavuşturulmasını istedi. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi