Bugun, ilk olarak şehit ve gazi aileleri derneklerini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, daha sonra Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Ticaret Borsası,  Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Ordu Sanayici İşadamları Derneği(ORDUSİAD)'ne veda ziyaretinde bulundu. 

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, burada üyeler ile birlikte bir süre sohbet ederek, helallik diledi. 

Buradaki ziyaretinin ardından Ordu Ticaret Borsasını ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, Borsa Başkanı Ziver Kahraman ve üyeleri tarafından karşılandı. 

Vali Yavuz ziyarette yaptığı konuşmada, 3 yıllık görev süresi içerisinde işbirliği ile bu şehre hizmet ettiklerini hatırlattı. 

Ordu’nun geleceğine dair inancını her fırsatta dile getirdiğini ifade eden Vali Yavuz, Ordu’nun istikbalinin parlak, geleceğe güvenle bakabilecek imkan ve fırsata sahip bir şehir olduğunun altını çizdi. 

Ordu Valiliğinin koordinesinde, Ordu Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından fındıkta verimin artırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında dekar başına 40 kg’lık bir artış olduğunu hatırlatan Vali Yavuz, yapılan çalışmaların yavaş yavaş meyvesini vermeye başladığını ifade etti.

Fındığın bir çerez ürünü olmasının yanında aynı zamanda bir sanayi ürünü olduğuna vurgu yapan Vali Seddar Yavuz, “O anlamda sizlerin, kıymetli iş adamlarının önemli katkıları var. Ben bu şehrin geleceğine olan inancımı her daim ifade ettim. İlimizin tüm sorunlara karşı göstermiş olduğunuz duyarlılık vesilesiyle şahsınızda yönetime ve tüm üyelerinize teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu. 

Daha sonra Ordu Sanayici İş Adamları Derneği (ORDUSİAD)’ı ziyaret eden Vali Yavuz burada da dernek başkanı Abdulkadir Engin ve işadamları ile bir süre sohbet etti. 

Vali Yavuz, işadamlarına Ordu’ya yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederek, “Bugün Ordu’muzun çok saygın iş adamlarının üye olduğu bir kurumu ziyaret ediyoruz ve vedalaşıyoruz. Başta kıymetli başkanımıza, işadamlarımıza Ordu’ya kattıkları değer için çok teşekkür ediyorum. 3 yıl içerisinde birlikte uyum içerisinde çalışma ortamı olduğunu da düşünüyorum. Şimdi artık veda vakti. Artık işadamlarımızı Kocaeli’nde ağırlarız. Bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum hepinize” diye konuştu. 

Veda ziyaretleri kapmasında son olarak Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, burada birlik başkanı Erdoğan Akyürek ve birlik üyeleri ile bir süre sohbet ederek vedalaştı. Haber Merkezi



Editör: Haber Merkezi