Vali Seddar Yavuz, sık sık sokağa çıkarak, Covid-19 salgınını engellemek amacıyla ulusal düzeyde ve İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan tedbir kararlarının uygulanıp uygulanmadığını yerinde denetliyor.

 

Bugünkü mesaisine de Altınordu ilçemizin araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Zübeyde Hanım Caddesinde denetim yaparak başlayan Vali Seddar Yavuz, cadde üzerinde bulunan marketleri ve alışveriş yerlerini, toplu taşıma araçlarını denetledi. 

 

Yaptığı denetimlerde, genellikle kurallara uyulduğunu gören Vali Yavuz, toplu taşıma araçlarını, marketleri, işyerlerini ve vatandaşları alınan tedbirlere uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Maskesi bulunmayan vatandaşlara maske dağıtımı da yapan Vali Yavuz, vatandaşlardan zorunlu olmadıkça evlerinden dışarıya çıkmamalarını istedi.

 

2 günlük sokağa çıkma yasağına Orduluların büyük bir çoğunlukla riayet etiğini belirten Vali Yavuz, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığımızca ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağına Ordulu kardeşlerimiz riayet ettiler. Covid-19 pandemisinde kritik haftalara girdiğimiz bugünlerde toplumumuzdaki herkesten gerekli hassasiyeti ve duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz. Bizler de alınan tedbirlerin ve koyulan kuralların uygulanıp uygulanmadığını bundan böyle daha sıkı bir şekilde denetleyeceğiz. Alınan kararlara ve tedbirlere uyan sağduyulu vatandaşlarımıza da içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi