Dün öğlen saatlerinde Ordu Valiliği hacklendi.

Dün öğlen saat 13.00 sıralarında ordu valiliği resmi web sitesi PKK militanları tarafından hacklendi. Valiliğin resmi web sitesinin hacklenmesi herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Uzun süre devam eden konu ile ilgili telefonla bilgisine başvurduğumuz sayın vali Kenan çiftçi’nin sözleri ise şaşkınlığımızı bir kat daha artırdı. Telefonda kendisine “efendim valiliğin resmi web sitesi PKK militanları tarafından hacklenmiş bu konuda neler söylersiniz” dediğimizde vali çiftçi yok hayır yok öyle bir şey dedi. Israrımız üzerine arkadaşlar ilgileniyor gereği yapılıyor dedi ve telefonu kapattı. Ancak bu görüşmeden dakikalarca sonra sitenin tamamen erişimine ara verildiğini gördük.

Ordu valiliğinin resmi web sitesinin hacklenmesi sonrası oluşan tablo bir resim ve altında şu sözleri içeren yazılar var:

“15 Şubatı lanetliyoruz. Kürt halk önderine yapılan alçakça komployu kınamak için alanlarda olacağız. Gerek sanal alemden, gerekse meydanlardan direneceğiz. Abdullah Öcalan önderliğinde özerk Kürdistanları inşa edeceğiz. Partiya hackeren kurd. Genok Apo’ya selam olsun.”

Bu sözlerin yanında birde sesli marşlar ve şarkılarında çalınması tam bir propaganda dedirten cinsten…


Editör: Haber Merkezi