İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürü Güngör Daşkın'ın hazır bulunduğu ilçe ziyaretinde okul/kurum ziyaretlerinin ardından, idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek, 2021-2022 eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında yürütülen faaliyetler, yapılan çalışmalar ve planlan eğitim öğretim hazırlıkları konusunda bilgi aldı.

Mesudiye ilçesindeki okul müdürleri ve öğretmenlerin hazır bulunduğu toplantıda sohbet eden Müdür Vargeloğlu, 2021-2022 eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitimde alınması gereken tedbirler, okulların eğitim öğretime hazır hale getirilmesi, ilçedeki akademik başarı düzeyi, ile ilçede bulunan yatırımlar ve güçlendirme çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Okul müdürlerinden yürütülen çalışmalar ve yapılan planlamalar konusunda bilgi aldı, yapılan çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti.

İlçe ziyaretinde, okul müdürleri ve öğretmenlerle ile bir araya gelen Müdür Vargeloğlu, "İnsanlar; eğitim yolu ile sadece bilgi ve birikimlerini değil aynı zamanda millî, manevi ve evrensel değerlerini de gelecek nesillere aktarırlar. Bizi biz yapan değerlerimizi, çocuklarımıza öğretmek zorundayız. Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için tüm eğitim yöneticilerimizin, okul müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin özverili ve fedakarca bir çalışma içerisinde olacağına inanıyorum " diye konuştu.

Mesudiye'de devam eden eğitim yatırımları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Müdür Vargeloğlu, "Deprem tahkiki sonrası ilçede devam eden yıkım-yapım, güçlendirme, onarım ve tadilat çalışmalarını yerinde gördük. Takibini yapıyoruz. Sizler de okullarımızın 2021-2022 eğitim öğretim yılına hazırlanmasında gerekli tedbirleri alarak, 2023 Eğitim Vizyonumuz doğrultusunda ekip ruhuyla çalışarak yeni eğitim öğretim yılına birlikte hazır olacağız" dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi