13. Ordu Vosvos Festivali’nin altyapı çalışmalarında oluşan aksaklıklar, kamp alanının henüz “tam” olarak hazır olmaması nedeniyle iptal olduğu açıklanan daha sonra vosvosçuların kendi imkanlarıyla yapmaya karar verdikleri 13. Vosvos Festivali 18 Temmuz’da başlıyor.

 Bu festival kaçmaz

Vosvos ordusu grubunun yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verildi;“Bu sene tamamen kendi emeklerimizle yapmaya çalışacağız. Çok üzgünüz ki, yakıt desteğimiz olamayacaktır. Kamp yerleşim alanının değişmesi ve daha önce yayınladığımız programımızda değişiklikler olacağını da bilmenizi isteriz. Bugüne kadar ne yaptıysak siz dostlarımız içindi, bundan sonra da öyle olmaya devam edecektir. Gelecek olan dostlarla yine iletişime geçeceğiz. Gelemeyecek olanları ise mutlaka 2016’da Ordu’da görmek isteriz. 13. Ordu VosVos Festivali 18 - 25 Temmuz 2015 Tarihlerinde Ordu Turnalik ve Yesilce'nin olağanüstü güzellikte yaylalarında gerçekleştirilecektir. Bu festivali kaçırmayın.”

 Yamaç Paraşütü Etkinliği

Vosvos Şenliği’nin 1. ve 2. günü yamaç paraşütü etkinliği yapılacak. İsteyenler vosvoslarıyla, isteyenler ise teleferikle Boztepe’ye çıkarak bu etkinliğe katılabilecek. Yamaç paraşütü ile Ordu sahiline inmek isteyenlerin sayısına ulaşabilirse bir liste oluşturup, Ordu Yamaç Paraşütü ekibine iletilecek. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi