Vatandaşların mağdur olmaması için etkin bir mücadele veren Altınordu Belediyesi, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü personelinden oluşan 87 kişilik ekip ve Zabıta personeli ile 16 araçla sahada görev yaptı. Ekipler, yağış öncesi yaptığı çalışmalarla ve duyurularla olumsuzlukları en aza indirirken, yağışla birlikte su baskını yaşanan bazı ev ve iş yerlerinde vatandaşların mağduriyetini gidermek için Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Su Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) ekipleri ve birçok kamu kurum ve kuruluşu ile birlikte yoğun mesai harcadı.

Başkan Tören, sahada incelemelerde bulundu

Yağışlar sebebiyle oluşturulan kriz masasına Başkanlık eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ekiplerin koordinasyonunda büyük rol oynadı. Sahada incelemelerde de bulunan Başkan Tören, su baskını yaşanan işyerlerinde esnaflara geçmiş olsun dileklerini ileterek çalışma yapan belediye ekiplerine ve iş yeri sahiplerine yardımcı oldu.

Tespit için ekipler görevlendirildi

Fırtına şeklinde yarım saat süren ve Altınordu’da metrekareye 53.8 kg olarak gerçekleşen aşırı sağanak yağış sonrası Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in görevlendirmesi ile sahada tespit çalışmalarına başlanırken meydana gelen olumsuzlukların tekrar yaşanmaması içinde önlem alındı. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi