Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin giriş ve çıkışlarına yaptığı Yöresel Ürünler Satış Ofisleri’ni karayollarına sormadan yapmış, karayollarından konu ile ilgili birçok kez uyarı yazısı gelmişti.

Daha sonrasında karayolları, satış ofislerinin yapıldığı bölgelerin karayollarına ait olması ve de güvenlik problemi yaratması sebebiyle, ofislerin kaldırılmasını istemişti.

Haberini yaptığımızda belediye sessiz kalmıştı!

Daha önce karayollarının Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Valiliğine gönderdiği, yapıların yapılmaması gerektiğine dair ve son olarak da kaldırılması gerektiğine dair resmî yazıların haberini yapmıştık. Buna rağmen Ordu Büyükşehir Belediyesinin sessiz kalmış, konu ile ilgili bir açıklama yapılmamıştı. Satış ofislerinden Ünye girişinde olanın sökümüne başlandı.

Yanlış yapının maliyeti halkın sırtına!

Yapım parasının tekrar edileceği gibi, söküm parası, altyapı giderleri ve deforme olacak malları düşündüğümüzde, bu bedeller yine halkın cebinden mi çıkacak merak konusu.

Yanlış karar verenler hakkında ne yapılacak?

Bu yanlış işleme karar veren memurlar hakkında ne işlem yapılacağı ise merak konusu. Daha önce her büyük yanlış işlem sonrasında daire başkanı görevden alan Başkan Hilmi Güler, bu yanlış sonrasında bu kararı verenler hakkında işlem yapacak mı merakla bekleniyor. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi