Aday tanıtım toplantısının hemen öncesinde teşkilat mensupları ile bir araya gelen Ordu üçüncü sıra milletvekili adayı Metin  Gündoğdu aday tanıtımı öncesi konuştu.

Durugöl Spor Salonu'nun tribünlerini gezen Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada "Biz hizmet için buradayız. İnşallah Ordumuza ve Türkiye'mize layık olacağız. Eğer hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılayamayacaksak, eğer görevi hakkıyla yerine getiremeyeceksek tüm samimiyetimle söylüyorum Allah bu görevi bize nasip etmesin." dedi.

"Oyunu at, oyunu boz"

Türkiye'de istikrarın sürmesini için tek başına iktidarın şart olduğunu ve siyasi partiler arasında bu iddiayı sadece AK Parti'nin taşıdığını belirten Gündoğdu "Eğer seçilirsem ben milletvekili olmayacağım, hemşerilerimiz milletvekili olacak. Seçim sonrasında bu vatanın sahibi milletimizin iradesi iktidar olacak. Türkiye üzerinde sürekli oyunlar oynanıyor. Bu oyunu kuranlar 7 Haziran'ı fırsat bilerek saldırılarını arttırdı. Bunu açıkça görebiliyoruz. Karanlık oyunlara "dur" demek için 1 Kasım'da sandık başında olmalıyız. Oyunu at, oyunu boz." diye konuştu. Ordu YORUM

Editör: Haber Merkezi