Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri ziyaret ederek, hatırlarını soruyor ve ihtiyaçları yerinde tesbit ediyor.

 

Şahincili Mahallesindeki ilk ziyaretini, 8 Ağustos 2009 tarihinde Hatay'ın  Dörtyol ilçesinde bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen Yusuf Tiryakioğlu’nun abisi Yakup Tiryakioğlu, 24 Mart 2012 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Tuncay Yılmaz’ın eşi Satiye Yılmaz ile 12 Temmuz 1993 tarihinde Erzincan Üzümlü’de teröristler tarafından şehit edilen Mehmet Öney’in eşi Gülay Öney’i evlerinde ziyaret eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, şehit aileleriyle yakından ilgilenerek, devletin sıcak yüzünü bir kez daha gösterdi ve şehit yakınlarına her zaman yanlarında olduklarının mesajını verdi.

 

Şehit aileleri ise, ”Sayın Valimiz ve değerli eşi Selda Yavuz hanımefendi  Ramazan ayında da evimize kadar gelerek, bizlere ziyarette bulundu. Çok memnun olduk. Bizleri unutmadıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.

 

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz daha sonra, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan Şentürk, Dursun, Bayar, Yanık ve Kulaç ailelerini evlerinde ziyaret etti. Ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi