Ordu’da uzun yıllardır eski otogar binası içerisinde şehit aileleri ile gazi ve ailelerine hizmet veren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şubesi, Başkan Güler’in verdiği söz ile yeni yerinde şehit aileleri ile gazi ve ailelerini ağırlamaya başladı.

22 yıldır bugünü beklediklerini ifade eden Dernek Başkanı Gazi Nurettin Korkmaz, “Şehit aileleri ile gazi ve ailelerine verdiği destek için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

“Her zaman sizin yanınızdayız”

Hakları hiçbir zaman ödenmeyecek şehit ve gazilerin temsil noktasında onlara daha modern bir binada hizmet vermelerini sağlamak adına çalışma yaptıklarını belirten Genel Sekreter Coşkun Alp, “Daha önce eski otogar üzerinde çok kısıtlı bir alanda hizmet vermeye çalışan bu derneğimizi yaptığımız çalışma ile şehit aileleri ile gazi ve ailelerine yakışır modern bir hizmet binasında çalışmalarını sürdürmesini sağladık. Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi Çelebioğlu Caddesi Civil Irmağı kenarında yaklaşık 160 metrekare alan üzerine inşası tamamlanan ve içerisinde derneğimizin tüm imkânlarının karşılanacağı dernek binasını şehit aileleri ile gazi ve ailelerine teslim ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bizzat yerinde takip ettiği çalışmalar tamamlandı. İnanıyorum ki yeni hali ile derneğimiz çalışmalarına daha aktif olarak devam edecek” diye konuştu.

“22 yıldır bekliyorduk”

22 yıldır bekledikleri hizmet binasının tamamlanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Gazi Nurettin Korkmaz, “22 yıldır hayalini kurduğumuz hizmet binasına bu dönem kavuştuk. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in bizlere verdiği bir söz vardı. O söz bizim için bugün gerçek oldu. Son derece modern ve bizlere yakışan yeni hizmet binamız Büyükşehir Belediyesinin desteği ile açıldı. Allah sizlerden razı olsun. Şehit aileleri ile gazi ve ailelerine verdiğiniz destek için sizlere çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi