Sezon başında ligde bazı haftalarda lider olan ancak daha sonra kötü gidişatını bir türlü durduramayan ve alt sıralara doğru gerileyen Yeni Orduspor’da, üçüncü teknik direktör hamlesi işe yaradı. Mustafa Özer ve Nihat Balan’dan sonra takımı Mehmet Ali Karaca’ya emanet eden Mor-Beyaz-Siyahlılar yükselişe geçti.
Özellikle deplasman formuyla dikkat çeken Yeni Orduspor, 26.hafta maçında sahasında Düzcespor’u konuk etti. Ligin ilk yarısında yenildiği ve kötü serinin başladığı maç olan Düzcespor’u sahasında konuk eden Yeni Orduspor, 17 ve 58.dakikada Mehmet Fuat Gölbaşı’nın attığı gollerle yenmeyi başardı.

Ligde Play-Off potasına yaklaşan Yeni Orduspor, puanını 39 yaptı. Düzcespor ise 36 puanda kaldı.

Stadyum: Ordu 19 Eylül

Hakemler: Raşit Yorgancılar, Abdullah Melih Karaduman, Serhat

Yeni Orduspor: Yavuz Aygün, Ramazan Sal, Yusuf Orhan, Asımcan Çaykıran (Dk.73 Kerem Hakan) Çağrı Bülbül, Mithat Yaşar (Dk.81 Sebahattin), Fatih Özçelik, Mustafa Kayabaşı, Fatih Selimhan, Osman Şahin, Mehmet Fuat Gölbaşı (Dk.84 Burak Aydın)

Düzcespor: Gökhan Siverek, Muhammed Can, Mehmet Kuruoğlu, Erkan Çam (Dk.54 Tunahan) Mert Kürkçü, Sabutay Alper, Kadir Yazıcı, Enver Ayyıldız, İsmail Köse (Dk.64 Kemal), Talha Aydemir (Dk.77 Talha) Aybars Garhan

Goller: Dk.17 ve 58 Mehmet  Fuat Gölbaşı (Yeni Orduspor)

Sarı Kartlar: Fatih Selimhan,Yusuf Orhan (Yeni Orduspor), Mehmet Kuruoğlu, Erkan, İsmail, Muhammed (1461 Trabzon)
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi