İlk ziyaretini, Güzelyalı mahallesinde bulunan güvenlik kontrol noktasına yapan Vali Seddar Yavuz, burada görevli polis memurlarının yeni yılını kutladı ve tatlı ikramında bulundu. Buradaki polis memurlarıyla bir süre sohbet eden Vali Yavuz, polis memurlarına görevlerinde başarı dileğinde bulundu. 

 

Kontrol noktasında yapılan uygulamada durdurulan araçların sürücü ve yolcularının da yeni yılını kutlayan Vali Seddar Yavuz, sürücü ve yolculara da çikolata ikramında bulundu. İyi seneler dileğinde bulundu. 

 

 Eskipazar güvenlik noktasındaki askerlere ziyaret

 

Vali Seddar Yavuz, Güzelyalı güvenlik noktasına yaptığı ziyaretin ardından Eskipazar mahallesinde bulunan güvenlik kontrol noktasına geçti. Eskipazar güvenlik kontrol noktasında görevli askerlerin tek tek ellerini sıkan ve yeni yılını kutlayan Vali Yavuz, burada görevli askerlere de tatlı ikramında bulundu. Vali Seddar Yavuz, burada da trafik denetiminde durdurulan araçların sürücü ve yolcularının yeni yılını kutlayarak, çikolata ikramında bulundu.  

 

Cumhuriyet güvenlik noktasındaki polislere ziyaret

 

Eskipazar güvenlik noktasındaki askerleri ziyaretinden sonra Cumhuriyet mahallesinde bulunan güvenlik noktasına geçen Vali Yavuz, burada görev yapan polis memurlarının da yeni yılını kutladı. Yapılan trafik denetimi için durdurulan araçların sürücü ve yolcularının yeni yılını kutlayan Vali Yavuz, sürücü ve yolculara çikolata ikramında bulunarak, iyi seneler dileğinde bulundu. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi