Yeni yılda yeni bir oyunla sanatseverlerin huzuruna çıkan OBBKT, bu defa Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı Cemil Gündüz’ün yönettiği “Boyacı” isimli tiyatro oyunuyla sanatseverlerin karşısına çıktı.

Her hafta salı ve cuma sahne alacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda izleyicilerle buluşan komedi oyunu “Boyacı” izleyenleri kendine hayran bıraktı. Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı Cemil Gündüz’ün yönettiği oyun, güçlü oyuncu kadrosuyla her hafta salı ve cuma günleri saat 20.00’de OBBKT’de izleyicilerle buluşacak. Komedi oyunu “Boyacı” salı ve cuma günleri haricinde belirli günlerde 19 ilçede tiyatroseverlerle buluşacak.

Bir doktor muayenehanesinde geçen oyunda, boyacı Kadir ve eşinin çevresinde gelişen komik olaylar izleyicileri kahkahalara boğdu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda sahnelenen ve Cemil Gündüz, Bülent Öztürk, Nilsu Namlı, A. Rıfat Çol, Hüseyin Aydın, Gamze Saylan Gündüz, Ömer Temiz, Yeliz Varol, Bülent Reisoğlu ve Yeşim Usta’nın rol aldığı iki perdelik komedi oyunu Ordulu tiyatroseverlerden tam not aldı.Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi