Ordu Yorum/Celal Yıldız/Özel Haber

Ordu’nun en eski marketlerinden bir tanesi olan Nur Gıda yeni konseptiyle hizmet vermeye başladı. Yaklaşık 30 yıldan bu yana Düz Mahalle’deki Sırrıpaşa Caddesi’nde yer alan Nur Gıda Pazarı ortaklarından Hülya Nasuhbeyoğlu, Nur Gıda ailesinin birlikteliğini beraber çalışmaya borçlu olduklarını vurguladı. 


“Süpermarketlere karşı direnmiyoruz”

“Ordu’da en eski market olarak biz devam ediyoruz” diyen Hülya Nasuhbeyoğlu, “Daha önce olduğu gibi yine kardeşimle beraber ortağız. Fakat önceden marketimiz biraz büyüktü. Tadilattan sonra alan olarak küçüldük ama ürün çeşitliliği bakımından zenginleştik” ifadelerini kullandı. Süpermarketlere karşı asla direnmediklerinin altını çizen Nasuhbeyoğlu, “Biz kendi ayaklarımız üzerinde durmaya çalışıyoruz. Çok fazla hırslı değiliz. Bir ismimin ve marka değerimiz var o bize yeter” açıklamalarını yaptı. 

“Nur Gıda çocuğum gibi”

Nur Gıda’yı açtıklarında çocuklarının küçük olduğunu bildiren Hülya Nasuhbeyoğlu, Nur Gıda ile birlikte çocuklarının da büyüdüğünü söyledi. Nasuhbeyoğlu, “30 yıl önce burayı açtığımızda bir çocuğum 2 yaşındaydı diğeri daha dünyada bile değildi. Şuan çocuklarımdan biri 32 yaşında diğeri 26 yaşında” diye konuştu.

“Yenilenmek bize yaradı”

Yenilendikten sonra müşteri potansiyellerinde değişim olduğunu belirten Nur Gıda ortaklarından Hülya Nasuhbeyoğlu, “Manav kısmımızda büyütme yaptık o bize bir farklılık getirdi. Pazara gidip bazı ürünlerin pahalı olduğunu, burada o ürünlerin daha ucuz olduğunu söyleyen müşterilerimiz var. Şarküteri reyonumuzdaki çeşitleri de arttırdık, o bile bize artı olarak yansıdı. Yenilenmek bize yaradı” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi