Yıldız, Adıyaman ve Karaman illerinde denetmen Parti Meclisi Üyesi olarak görevlendirildi

“Partimizin etkili, sistemli, sonuç alıcı ve örgütlerle sürekli temas içinde çalışmalar sürdürmesi iktidar mücadelemizin temel gücü olacaktır”  diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu MYK, PM ve Milletvekillerine kendi imzasını taşıyan bir görevlendirme yazısı göndererek 81 ilde görevlendirmeler yaptı.

Yapılan görevlendirmede CHP Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız Adıyaman ve Karaman illerinde denetmen olarak görevlendirildi. 
CHP Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız, yapılan yeni görevlendirme kapsamında 20 ve 21 Ekim tarihlerinde Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Genel Sekreter Gürsel Tekin, Murat Karayalçın, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Buca Belediye Başkanı Levent Pristina, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Odunpazari Belediye Başkanı Kazım Kurt ile birlikte Adıyaman ziyaretinde bulunarak çeşitli temaslarda bulunacak.

CHP Heyeti, yapılacak ziyaret kapsamında 20 Ekim Pazartesi günü saat 13:30`da Adıyaman İl Başkanlığı`nda basın toplantısı düzenledikten sonra 14:30`da yapılacak olan İl Danışma Kurulu Toplantısı’na katılacak. Daha sonra çeşitli ziyaretlerde bulunacak olan CHP Heyeti`nin 2 günlük ziyaret boyunca bölgedeki sorunları inceleyeceği ve vatandaşlarımızla değerlendirmelerde bulunacağı öğrenildi.

CHP Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız, Adıyaman programı öncesinde 19 Ekim Pazar günü Şanlıurfa ziyaretinde bulunarak burada İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunacak. Yıldız, Şanlıurfa programının ardından denetmeni olduğu Adıyaman’a geçerek buradaki programa katılacak. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyetinin Adıyaman programı ile ilgili Adıyaman İl başkanı Bilal Doğan bir açıklama yaptı.Doğan Yaptığı açıklamada CHP Heyetinin “Batıdan Doğuya Kardeş Belediyeler Projesi” kapsamında olduğunu ifade etti.

CHP İl Başkanı Bilal Doğan, proje kapsamında 20 Ekim Pazartesi günü Belediye Konferans Salonu’nda danışma toplantısı yapılacağını, devamında ise CHP’li belediyelerin ziyaret edilerek, belediyeler arasında birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma için ortak projeler imzalanacağını söyledi.Haber Merkezi




Editör: Haber Merkezi