Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Şubat ayında basına yaptığı açıklamada Orduspor’un borçlarını sorumlusu olmadıklarını, bu işin tek çözümünün Güzelorduspor 3. Lig´e çıktığında rengini mor-beyaz, ismini Orduspor Kulübü yapmak olduğunu belirtmişti. Malatya, Kahramanmaraş ve Erzurum örneklerini veren Enver Yılmaz, Arsinspor galibiyeti ile 3.Lig’e çıkan Güzelorduspor’un galip geldiği maç sonrasında sosyal medya hesabından bunu yineledi.
 
Karşılaşmayı Ankara’da yerinde takip eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz maç sonrasında 3.Lig’e çıkan Güzelorduspor’un adının Orduspor, renklerinin ise mor beyaz olacağını belirtti. Ordu temsilcisinin Orduspor’un yerine geçerek eski günlerdeki gibi günlerdeki gibi liglerin tozunu attıracağı belirten Yılmaz, kulüp yöneticileri, teknik heyeti, futbolcuları kutlarken, takımı Ankara’da yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.

Enver Yılmaz’ın Güzelorduspor takımının Orduspor olarak değiştireceğini söylemesinin ardından önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmesi beklenen Orduspor’un vereceği cevap merak ediliyor.
Ordu Yorum / Samet Karadağ

Editör: Haber Merkezi