Ligde haftalardır puana hasret olan ve ligden düşmesi kesinleşen Orduspor, ligin 23.haftasında Sivas’ta Şarkışla Belediyespor’a konuk oldu. Ligde puan tablosunda rahat olan Şarkışla Belediyespor karşısında farklı bir sitemle sahaya çıkan Orduspor öne geöen taraf olsa da maçı 4-1 kaybetti.
Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Köse, geçtiğimiz Cuma günü U19 şampiyonu olan Orduspor U19 takımından 5 oyuncuyu kadroya alırken, maça 3 stoper ile başladı Karşılaşmanın henüz 11.dakikasında Ersal ile öne geçen Orduspor, uzun süre skoru korumayı başardı. Devreye avantajlı girmek isteyen Mor-Beyazlılar 44.dakikada Muhammet’in golüne engel olamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Şarkışla Belediyespor yabancı oyuncuları Sullivan Lakhamy ve Otman Djellilahime ile etkili olmayı başardı. 64’de Sullivan, 80’de Türşad ve 90’da Hüseyin Ateş ile 3 gol bulan Sivas ekibi maçtan 3 puanla ayrıldı ve puanını 42 yaptı. Orduspor ise -4 puanda kaldı.

Maç boyunca ilginç kararları ile şaşırtan karşılaşmanın hakemi, Orduspor’da Furkan Şirin’e gösterdiği ilk sarı kart sonrasında kırmızı kart ile oyundan atarken, yardımcı hakemin kararı ile hatasını düzeltti. İki ekipte hakemin kararlarından ise memnun olmadı. Hakem, Orduspor yardımcı antrenörü Mehmet Teke’yi de ikinci yarının ortalarından oyundan attı.
ORDU YORUM / SAMET KARADAĞ 
Editör: Haber Merkezi