Büyükşehir Belediye Meclisi Parti grubu Başbakan Yardımcısı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş Başkanlığında parti il binasında toplandı, Kurtulmuş Belediye Başkanlarına ve meclis üyelerine önemli uyarılarda ve tavsiyelerde bulundu.

 

Hemşerilerimizin desteği ile yüzde 70 oy alacağız

Kurutulmuş , 30 Mart seçimlerinde Ordu’da 20 de 20 yaparak unutulmayacak bir destan yazdınız. aradan geçen 1 yıl içinde önemli hizmetlere imza attınız hepinizi tebrik ediyorum dedi. 20 de 20 yapmış bir teşkilatın 5 de 5 yapması, yüzde 70 oy alması hiç de zor değil AK Parti Ordulu hemşehrilerimizin desteği ile yüzde 70 oyu alacaktır ben buna yürekten inanıyorum dedi.

Millet kibirli siyasetçiyi 10 km öteden tanır

Meclis üyelerine ve Belediye Başkanlarına seslenen Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Size, bize, düşen en önemli görev, halka asla tepeden bakmayacağız, hiçbirimiz şah değil, padişah değiliz. Halkımızın bize verdiği emaneti , bize yüklediği vasıfları , büyüklenmeden , kibirlenmeden ,yılmadan , bıkmadan hizmetlerimize devam edeceğiz. CHP yıllarca halkına tepeden baktı, halkımızda bir daha onlara iktidar vermiyor, onlara güvenmiyor. Biz, kaderi kendi elimizle yazan bir anlayış içinde olmayacağız, tevazuyu, alçak gönüllüğü elden bırakmayacağız " diyerek önemli uyarılarda bulundu.

Ordu vazgeçemediğim aşk-ı derunum

Son olarak Başbakan yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş , bugüne kadar olduğu gibi, özellikle bundan sonra Ordu’nun sorunları ve yapılacak yatırımları ile daha da yakından ilgileneceğim diyen ve Ordu özlemini dile getiren kurtulmuş, "Ordu benim kavgam, Ordu benim sevdam , Ordu benim vazgeçemediğim aşk-ı derunum" dedi. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi