CHP Ordu Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel Gölköy ve Aybastı mitingleriyle seçim çalışmalarını sürdürdü. Partisinin Gölköy ve Aybastı mitinglerinde halka seslenen Adıgüzel; “Yoksulluğu ve işsizliği sıfırlamak, refahı tabana yaymak için yola çıktık” dedi.

 

“Gölköy yolu unutuldu”

 

İktidarın duble yollar yapmakla övündüğünü ancak Ordu Gölköy yolunun 14 yıldır yapılmadığını belirten Adıgüzel; “Ordu Gölköy yolu kangren olan sorunlardan birisi. 2002 yılında dahiliye uzmanı olarak Gölköy’e geldiğim yıllarda başlanmıştı. Tam 14 yıl geçti. Eğer bir seçim daha alırlarsa yeni doğan bir çocuk askere gidecek. Yoldaki istinat duvarı da isyan etti ve kendini aşağı salıverdi. Bu nasıl yol yapmaktır. Bu yolları görmüyorlar mı?” şeklinde konuştu.

 

 “Sağlıkta şiddeti kınıyorum”

Samsun’da görev yaptığı Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Op. Dr. Kamil Furtun’a yapılan saldırıyı kınayan Dr. Adıgüzel; “Sağlıkta uyguladıkları politikalar, bu işin merkezinde olan doktorlara saldırılara yol açtı. Bir doktorun yetişmesi 20 yıla mal oluyor. 30 yaşında size hizmet edebilecek hale geliyor. Hastayla hekimleri karşı karşıya getiren sağlık sorunları bir arkadaşımızın daha ölümüne sebep oldu. Bunu yapanları da, bu sistemi destekleyenleri de kınıyorum.”  dedi. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi