Altınordu Ziraat Odası Başkanı Selami Akarsu, İçişleri Bakanlığı İzleme Değerlendirme Sistemi(İZDES) Projesi kapsamında Ordu Ticaret ve Sanayi Odasında İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı T. Sabri Erdil başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldı. 


İçişleri Bakanlığının verdiği hizmetleri, merkez ve bağlı kuruluşlar olarak verdiği hizmetlerin, sahadaki etkilerini değerlendirmek, izlemek ve o değerlendirme ve izleme sonucunda bir takım düzenlemeler, iyileştirmeler geliştirmek amacıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Altınordu Ziraat Odası Başkanı Selami Akarsu, Karadeniz Bölgesinin tek geçim kaynağının fındık olduğunu, ekonominin fındığa dayandığını bu konuda bir takım tedbirler yeni yol haritaları çizilmesi gerektiğini söyledi. 
Başkan Selami Akarsu, toplantı sonrası Müsteşar Yardımcısı T. Sabri Erdil ile görüşerek, Cumhurbaşkanına iletilmek üzere fındık üreticilerinin taleplerini kendisine iletti. 
Müsteşar Yardımcısı T. Sabri Erdil ise her şeyi not aldıklarını bu değerlendirme izleme toplantısının notlarının harmanlanarak Cumhurbaşkanı başta olmak üzere ilgili konunun muhataplarına iletileceğini, burada olmalarının amaçlarının her kesimin sorunlarını dinleyerek notlar alarak çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi