Ligde son 4 maçını gol yemeden yenmeyi başaran Orduspor’da, Ünye Gençlerbirliği galibiyeti sonrasında Asbaşkan Mahir Akdere özel açıklamalarda bulundu. Kotyora TV-Spor mikrofonlarına konuşan Akdere, başta Orduspor’u seviyorum diyerleri takıma desteğe davet etti.
”Amacımız şampiyonluk”

İyi bir galibiyet aldıklarını belirten Mahir Akdere, tek amaçlarının şampiyonluk olduklarını”Biz Orduspor camiası olarak bundan sonraki maçlarımızı tek tek düşünüyoruz. Bundan sonra daha iyi bir şekilde mücadele edeceğiz. Amacımız şampiyonluk. Bütün Orduspor sevenlerini yanımızda görmek istiyoruz. Sadece seviyorum demekle olmuyor maalesef. Maddi ve manevi anlamda da yanımızda durmaları gerekiyor.” ifadeleri ile belirtti.

”Herkesi yanımızda görmek istiyoruz”

Mahir Akdere, Orduspor’un gümbür gümbür geldiğini ve herkesin takıma destek olması gerektiğini belirtiren ”Ünye Gençlerbirliği maçı öncesinde sevgili arkadaşımız Emin Aksoy destek oldu ve futbolcularımızın motivasyonu arttı. Biz yetkili olsun ya da olmasın herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Orduspor gümbür gümbür geliyor ama yanımızda kimse olmazsa, tek başımıza bunun altından kalkamayız. Zorlukları herkes biliyor ama kimse yanımızda durmuyor. O konuda biraz sitemimiz var.” dedi.

”Şimdi oynamak daha cazip geldi”

Orduspor’un üst üste deplasmanda oynamasından dolayı taraftarlardan gelen tepkileri gördüğünü belirten Mahir Akdere: ”Önümüzdeki haftalarda kış şartları yüksek ilçelerde daha yoğun olacağı için ilk hafta maçlarında deplasmanda oynamayı biz kabul etti. Bunlar bizim bilgimiz dahilinde oldu. Kışın ortasında Aybastı’da Kumru’da oynamak yerine şimdi oynamak daha cazip geldi. Bu konu da zorlu olarak Gölköy deplasmanı var. Oradan da galip gelmek istiyoruz.”diyerek konuyu açıklığa kavuşturdu.

”Taraftarlarımız örnek olmalı”

Mahir Akdere Orduspor taraftarları ile ilgili olarak ise ”Ben taraftarlarımızdan Orduspor’a yakışan bir taraftar olmalarını istiyorum. Bu lige, kadersizlik ya da başarısızlık adını ne koyarsanız koyun bir şekilde geldik. 52 yıllık bir kulübüz ve bizim taraftarlarımız diğer taraftarlara örnek olmalı.” dedi.

Orduspor Asbaşkanı Mahir Akdere son olarak Teknik Direktör Mahmut Nambaş başta olmak üzere bütün takımı tebrik ederek şampiyon olacaklarına inandığını belirtti.
SAMET KARADAĞ/ ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi