Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, beraberindekilerle Çukurca ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.
Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş ve beraberindeki heyet, ilk olarak Çukurca Kaymakamı Ünal Koç’u makamında ziyaret etti. Kaymakam Ünal Koç ile makamında bir araya gelen Servet Taş, burada Üzümlü Sınır Kapısı ile ilgili son durum hakkında bilgi alışverişinde bulunduktan sonra yemeğe geçtiler. Kaymakam Koç tarafından yemekte ağırlanan HATSO heyeti, ardından Çukurca Belediye Başkanı Servet Tunç’u makamında ziyaret etti. Buradan da Başkan Tunç ile beraber kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan ve iki gün önce bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında işyeri hasar gören esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Servet Taş, zararın giderilmesi için üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını belirtti.
Lokanta sahibi ise, HATSO heyetini böyle bir günde yanlarında görmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: iha