HAKKARİ (İHA) – Hakkari Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Hakkari İl Temsilcisi Mahmut Aşkan, sportif faaliyetlere desteklerinden dolayı işadamı Ömer Keskin’e plaket verdi.
Plaket törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal’ın da hazır bulunduğu törende, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Hakkari İl Temsilcisi Mahmut Aşkan tarafından Vodafone Hakkari Günyapı Şubesi sahibi genç işadamı Ömer Keskin’e plaketi verildi. Mahmut Aşkan, genç işadamı Ömer Keskin'e spora verdiği desteklerden dolayı spor camiası adına teşekkür ederek, bu tür sportif faaliyetlere herkesin destek vermesi gerektiğini belirtti.
Genç işadamı Ömer Keskin ise, işadamlarının spora destek vermesi gerektiği belirterek, “Beni bu onur ödülüne layık gören Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, ASKF Hakkari İl Temsilcisi Mahmut Aşkan, Hakkâri Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Taş ve spor muhabiri Murat Taş'a teşekkür ederim. Hakkari’de spora ve gençliğe sahip çıkılması gerekir. Bu konuda her işadamının Hakkari'deki sportif faaliyetlere katkı ve destek vermelidirler” dedi.
Kaynak: iha