Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, 30 Mart yerel seçimlerinde Barış ve Demokrasi Partisi’nden (BDP) belediye başkanı seçilen Dilek Hatipoğlu’nu makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.
Hakkari Üniversitesi Rektörü Ebubekir Ceylan, Üniversite Genel Sekreteri Senar Hatim ve Özel Kalem Müdürü M. Şirin Cengiz ile birlikte Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu ve eş başkan Nurullah Çiftçi’yi tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu. Rektör Ceylan, üniversitede yapılan çalışmalar ve kampüs alanı ile ilgili bilgi vererek, Hakkari’ye ileriki zamanlarda belediye ile beraber projeler ve güzel hizmetler yaparak bu yolda birlikte çalışıp hizmet edileceğini belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu ise, “Bizler ilimizin geleceği için tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz” dedi.
Yapılan ziyaretin ardından Rektör Ebubekir Ceylan ve beraberindekiler Başkan Dilek Hatipoğlu ve yardımcıları tarafından uğurlandı.
Kaynak: iha