Çelik İş Sendikası İskenderun Şubesi, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir kutlama etkinliği düzenledi.
Yemekli etkinliğe Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Çelik-İş Sendikası Mali Sekreteri Bayram Altun, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Demir, Şube Sekreteri Mehmet Güngör, Şube Mali Sekteri Murat Kayış, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Ender Keser, Şube Eğitim Sekteri Rifat Alpboğan, çok sayıda çelik işçisi ve aileleri katıldılar.
Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri Mehmet Güngör'ün yaptığı konuşmanın ardından İDÇ Yeni Cami İmamı Mustafa Çakır güzel sesiyle Kur’an-ı Kerim okudu. Mustafa Çakır’ın ardından İDÇ Anadolu Lisesi Din ve Ahlak Kültürü Öğretmeni Bekir Yabacıoğlu dini bir sohbet gerçekleştirdi. İDÇ Siteler İmamı Fahri Olgun ise kaside okudu.
Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül gecede yaptığı konuşmada, “Hadisi şerifte buyurulduğu üzere ‘Bizi aldatan bizden değildir.’ Biz de aldatan ve aldatılan olmak istemiyoruz. İsdemir’de bilinen bir süreç yaşanıyor. Birileri önce 29 Ekim, sonra aralık, sonra ocak ve mart dediler. Şimdi de 1 Mayıs’ı bekleyin diyorlar. Göreceksiniz 1 Mayıs da geçecek bu kez haziran diyecekler. Öteleme, atlatma ve yanıltma mantığıyla sendikacılık yapılmaz. 1 Mayıs sonrası yalan üzerine gelecek inşa edenlerin geleceği çökecek ve Çelik-İş’e toplu gelişler olacaktır. Bu vesile ile bir kez daha Kutlu Doğum Haftanızı kutluyor, hepinize teşekkür ederek, sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.
Gecede Osmaniye’den gelen Grup Meşale’nin renkli spotlar altındaki semazen gösterisi ilgiyle izlendi. Manevi ağırlıklı coşkulu gece, semazen gösterisi sonunda, Grup Şelale sunucusunun teşekkürü ve duasıyla son buldu.
Kaynak: iha