Ak partinin en önemli hizmeti yol yapmaktır. Ordu büyük şehir belediyesi de yaptığı yol hizmeti ile partisini Ordu da temsil etmektedir.Doğru da yapmaktadır.

Halkın temel ihtiyacı yoldur. Yolun gitmediği yere medeniyette gitmez. Yatırım yapılmaz.Üretim yapılamaz.Kalkınma olmaz. Yolu olmayan mahalleye enerjide sağlıklı verilemez.Uygar yaşamın olmazsa olmazı yoldur. Günümüzde yol hizmeti ya beton yada asfalt hizmeti olarak yapılmaktadır.Mevcut olan yollardan söz ediyorum.

            Ordu büyük şehir olduğundan bu güne yol hizmetinden yararlanmamış Perşembe-Anaç Mahallesi -Yusuf oğlu sokağında yaşayan yirmi hane yağmur yağdı

mı çamurdan kayganlaşan yolda ulaşım yapamamaktadır.Yolun hendekleri olmadığı için yağmur suyu yolda hendekler açmaktadır.Mahallenin eski muhtarı mahallenin diğer yollarını hizmete alırken bu yola hizmet etmemiştir.

            Son muhtarlık seçiminde yeni seçilen mahalle muhtarı duruma el atmış.yolun yapılması için belediyeden hizmet istemiş.Belediye de yolun genişletilmesi,hendeklerinin açılması ve çakıl dökülerek silindirle ezilmesine karar vermiş. Çakıl malzemesini temin etmek için geldiklerinde kendi arazimi gösterdim onay verdiler. Belediye kepçesi geldi arazide çakıl malzemesini hazır etti. Kepçe yolu genişletti. Glayder yolu temizledi hendeklerini vurdu. Çakıl dökme ekibi geldi . Yolun başından başlayarak yolu yapmaya başladı. Her şey yolunda giderken yolun en önemli bir bölümünü yarıda keserek yol yapımına devam ettiler. Yolu bitirerek ekibi aldılar. Başka mahalleye verdiler.

              Yıllardır çile içinde yaşayan mahalle halkı olarak  yolumuzun çalışır hale gelmesi için hizmet veren Büyük Şehir Belediyemize teşekkür ediyor, Allah işlerini rast getirsin diliyoruz. Yolun ortasında yapılmadan bırakılan kısım bu halde duracak olursa yol yine çalışmayacak yapılan tüm hizmet boşa gidecektir.Belediye yetkililerinin gelip yolu incelemelerini, yapılan hatadan dönülmesini mah alle halkı olarak beklemekteyiz. Yol tamamlanmadan böyle bırakılırsa yol yapımında bile ayrımcılık yapılıyor hissine kapılır. Yapılan hizmete lanet okuruz. Basını getirir . Durumu tüm Türkiye Cumhuriyeti halkına duyururuz.Böyle bir yol hizmeti görülmemiştir.

                Kimler böyle bir hataya sebep olmuşlarsa hem partilerine .hemde belediye başkanlarına zarar vermektedirler. Belediye başkanı böylelerine pirim vermeyeceği gibi cezasız da bırakmayacağından mahalle halkı olarak eminiz.

 

                 Her yapılan yol tüm ülke halkına hizmettir.