Orduluların iyi ve kötü günlerinde hep yanlarında bulunan Başkan Torun, Ordulu hemşerilerinin kötü günlerinde de yanlarında olmaya devam ediyor,  geçmiş olsun dileklerini ilettiği her hasta odasında da acılı durumlarına rağmen vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılaşıyor.

 

Ordu Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, merkez Altınordu ilçesinde hastane ziyaretleri yaparak hasta ve hasta yakınlarıyla buluştu, sağlık durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olun dileklerinde bulundu. Sabah mesaisine YEDAŞ’ı ziyaret ederek başlayan Başkan Torun, burada kurum müdürü Ümit Yaşar Kışla tarafından karşılandı. Kurum çalışmaları hakkında bilgi alan Torun, burada çalışan personelle tek tek selamlaşıp çalışmalarında başarılar diledi.

 

Bu ziyaretin ardından gezi programına devam eden Başkan Torun’un hastane ziyaretlerindeki ilk durağı Özel Ordu Medikalpark Hastanesi oldu. Başkan Torun burada tedavi olan hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak dertlerini dinledi, hastalıkları hakkında bilgi aldı.

 

Başkan Torun’un bu ziyaretin ardından bir sonraki durağı Özel Ordu ROMER Fizik Tedavi Merkezi oldu. Torun burada tedavi olan hasta ve hasta yakınları geçmiş olun dileklerini ilettikten sonra Sevgi Hastanesi’ne giderek orada tedavi olan hastalarla bir araya geldi. Yeni bebek sahibi olan ailelere de gözaydını ve geçmiş olsun dileklerini ileterek, bir sonraki ziyaret durağı olan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne geldi. Burada kurum çalışmaları hakkında teknik bilgi alan Başkan Torun, görev yapan personelleri tek tek tokalaşarak mesailerinde başarılar diledi.

 

Başkan Torun daha sonra Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Halk Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Dispanseri, ardından da Diş Hastanesi’ne gelerek burada tedavi olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti, kurum çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kendilerini ziyaretinden ötürü Başkan Torun’a teşekkür eden vatandaşlar, Başkan’a Büyükşehir Belediye başkanlığı Yarışında başarılar diledi.Haber Merkezi  

Editör: Haber Merkezi