Ordu Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, muhtarlarla bir araya gelerek, “Muhtarlar halkımızın en yakın temsilcisidir. Bu zaman kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımızla birlikte çalışacağız ve hep birlikte halkımızın sorunlarına çözüm bulacağız” dedi.

    Ordu’nun güler yüzlü Belediye Başkanı Seyit Torun ilçe ilçe gezerek vatandaşların sorunları ve çözüm önerilerini dinlemeye devam ediyor. Başkan Torun’un bu seferki durağı Ordu’nun Ünye ilçesi oldu. Ünyeli mahalle muhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Torun, mahalle muhtarlarının sorun ve çözüm önerilerini dinledi. Kahvaltıya; CHP Ünye Belediye Başkan Adayı İsa Maral, CHP Ünye İlçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı, CHP İl Başkanı Osman Güngör, Muhtarlar Derneği ve Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Ünye Belediyesi eski başkanı Osman Yurt, Terziler Odası Başkanı İsmet Çat ve çok sayıda köy ve mahalle muhtarları katıldı.

    Burada bir konuşma yapan Başkan Torun, mahalle muhtarlarının yerel yönetimlerde önemine dikkat çekti. Başkan Torun, “ Mahalle muhtarlarımızın yerel yönetimlerde bulunduğu konum azımsanmayacak kadar büyüktür. Bizlerin başarısı sizlerin başarısıyla doğru orantılıdır. Gerek köy muhtarlarımız gerekse mahalle muhtarlarımız halkımız en yakın temsilcileridir. Bulundukları bölgenin ve o bölgede yaşayan insanların sorunlarını en iyi muhtarlarımız bilir. Onun için yerel yönetimler ve muhtarlarımız iş birliği halinde çalışırsa sorunlara çözüm bulmak daha da kolaylaşır. Muhtarlar halkımızın en yakın temsilcisidir. Bu zaman kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımızla birlikte çalışacağız ve hep birlikte halkımızın sorunlarına çözüm bulacağız” dedi.

‘Sorunların üstesinden geliriz’

    Başkan Torun konuşmasında Ünyeli muhtarları bir arada görmenin kendisini sevindirdiğini belirterek, “Bir Belediye Başkanı olarak muhtarlarımızın hep birlikte bir dayanışma örneği sergileyip, bir arada olması beni gerçekten çok mutlu etti. Bu da vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlarına muhtarlarımızın ne kadar çok önem gösterdiğinin bir kanıtıdır. Bu güç birliği ve işbirliği sorunların çözümünün en büyük anahtarı olacaktır. El birliği ile her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum” diye konuştu. Torun’a bu konuşmasından dolayı teşekkür eden Ünyeli muhtarlar, Başkan Torun’a Büyükşehir Belediye başkanlığı yarışında başarılar diledi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi