AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ünye'de büyük bir coşkuyla karşılandı. Seçim çalışmaları kapsamında Ünye ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Yılmaz'ın gezisi adeta izdihama dönüştü. Beraberinde AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Adem Çalık ile birlikte ilçede vatandaşlarla buluşan Yılmaz, şahsına ve partisine gösterilen ilgi nedeniyle Ünye halkına teşekkür etti.

 

ÜNYE BİZİ, BİZ DE ÜNYE'Yİ SEVİYORUZ

 

İlçede yaptığı gezilerin miting havasına dönüşmesi üzerine Büyük Cami karşısında bulunan Mustafa Rakım Efendi Parkı'nda vatandaşlara seslenen Yılmaz, “Biz Ünye'yi, Ünye'de bizi seviyor” dedi. Ünye'ye verdikleri sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Yılmaz, “Ünye’de şimdiye kadar hangi sözü vermişsek hepsinin yapmanın onuruyla ve gururuyla buradayız. Ünye Çevre Yolu'muz tam 400 trilyon lira maliyetli bir proje. Biz bu projeyi hayata geçirdik. Hergün kaza olurdu. Ölümlü olurdu, yaramalı olurdu. Karayollarına  'Ünye çevre yolu açıldıktan sonra hiç ölümlü kaza oldu mu' diye sorduğumuzda, bize olmadığını söylediler” dedi.

 

ÜNYE'NİN TEMİNATI ENVER YILMAZ'DIR

 

Ünye'yi vizyon bir şehir yapacaklarının altını çizen Yılmaz, “AK Parti Genel Merkezimiz mevcut belediye başkanımız Ahmet Arpacıoğlu aday olmayınca Ahmet Çamyar kardeşimizle devam kararı aldı. 10 yıl içerisinde Ünye'nin bu meydanından Ünye'ye ve Ak Parti'ye verdiği destekten ve yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Biz Ünye'yi biliyoruz, Ünye'yi seviyoruz. İnşallah Ünye'yi büyükşehirle birlikte vizyon bir şehir yapacağız. Ünye her zaman Ordu'nun parlayan bir yıldızı oldu. O parlayan yıldızın sayısı 3 ten 5'e 10'a çıkacaktır. Ünye'nin teminatı Enver Yılmaz'dır” diye konuştu.

 

BÜYÜKŞEHİRİ HEP BERABER YÖNETECEĞİZ

 

Tüm ilçelere eşit hizmet götürüleceğini dile getiren Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben Ünye’nin tam kalbinden sizlere diyorum ki: bizler Ünyeli'yiz, bizler Ordulu'yuz, bizler Fatsalıyız. Artık Ordu Büyükşehir. Bu Büyükşehir’i de hep beraber yöneteceğiz. Partisiyle, genel başkanıyla, gurur duyan bir partiyiz. Biz diğer siyasi partiler gibi seçim otobüslerinde, resimlerinde bilbordlarında genel başkanının ve partisinin logosundan utanan siyasetçiler değiliz. Bizim liderimiz partimiz belli. Biz gurur duyduğumuz partimizle 30 Mart seçimlerini kazanacağımıza inanıyoruz”

 

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, konuşmasının ardından ilçede esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam etti.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi