Dünyaca ünlü ses sanatçısı Ricky Martin tarafından resmi internet sitesinde düzenlenen ‘Nerede konser vereyim’ anketinde, Diyarbakır sürpriz bir şekilde 1'inci sırada yer aldı.
Dünyaca ünlü ses sanatçısı Ricky Martin'in konser vereceği şehirleri hayranları resmi internet sitesine girerek verdiği oylarla belirlemeye başladı. Ünlü yıldızın, Around The World ismini taşıyan turnesi için Türkiye'den Diyarbakır, Ankara ve İstanbul isimleri öne çıktı. Şu ana kadar yaklaşık 74 bin kişinin oy verdiği ankette Diyarbakır 7 bin 389 oy alarak dünyadaki aday şehirleri geride bıraktı.
Konu ile ilgili İHA muhabirine konuşan Diyarbakırlılar, konserin Diyarbakır için geç kalınmış bir etkinlik olduğu görüşünde birleşti. Diyarbakırlılar, “Diyarbakır için geç kalınmış. Bu ünlü sanatçıların insanların arasına katılıp onların coğrafi yapılarını, onların imkanlarını onları bugüne getirenlerle buluşmaları gerekir. Sonuçta Diyarbakır’da da Ricky Martin tanınıyor. Kente gelmesi çok güzel olur. 33 medeniyete beşiklik yapmış Diyarbakır’a Ricky Martin gibi bir efsanenin gelmesi elbette ki gurur verici. Buradan tüm Diyarbakırlılara sesleniyorum, Ricky Martin’in sitesine girerek oy verin” diye konuştu.
Oylama, 28 Haziran'da sona erecek.
Kaynak: iha