Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa sürdürdüğü Bahçelievler Mahallesi Sosyal Tesisleri ile Cuma Pazarı arasında kalan bin 500 metrelik 110 Cadde'de çalışmalar tamamlandı.
Yedişehitler, Bahçelievler, Fatih ve Zafer Mahallelerini birbirine bağlayan caddede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yapılan hizmetlerin kalıcı olması hedefini taşıdıklarını söyledi. Başkan Günaydın, Emek Taksi Kavşağı ile 107 Cadde’yi birbirine bağlayan bin metre uzunluğundaki 109 Cadde’deki çalışmalarında asfalt aşamasına getirildiğini belirtti.
Isparta Belediyesi’nin tüm birimlerinin verimli bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini aktaran Başkan Günaydın, kentin altyapısı ve dayanıklı asfaltının 3 yıl içerisinde tamamlanacağını kaydetti. Altyapı çalışmalarında yüzde 70’lik bir orana ulaştıklarını belirten Başkan Günaydın, "Isparta’yı altyapısı bitmiş, sorunları tamamen çözülmüş bir şehir olmasını hedefledik. Bu hedefe de yaklaştık. Ortaya koyduğumuz hedef ve beklentilerimiz sonuca yaklaştı" dedi.
Kaynak: iha