Gürpınar Spor Kulübü’nün U-16 Takımı’nı idmanda ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sporculara baklava ikram etti.
Gürpınar Spor Kulubü’nün U-16 Takımı, Türkiye Şampiyonası’nda cuma ve hafta sonu günü oynayacağı maçlarla 108 takım arasından ilk 24’e kalma mücadelesi verecek. Motivasyon için genç futbolcuları idmanda ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençlere başarılar diledi. Futbolcuların idman yaptığı sırada sahaya inen Başkan İmamoğlu, mola veren genç futbolcuları etrafına toplayarak, onlara enerjilerini geri kazanmaları adına baklava ikram etti. Gürpınarspor’un başarılarını yakından takip ettiğini dile getiren Başkan İmamoğlu, “Takım başarısını yükselteceğiz. Spor kulüplerimiz, gençlere önemli hizmetler veriyor. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Eksikliklerinizi tamamlayacağız” dedi.
Alt yapıda başarısızlık diye bir şeyin olmadığını belirten Başkan Ekrem İmamoğlu, kendisini dinleyen sporculara “Daima ileriye bakacaksınız. Buralar yetişme yerleri. Teknik kadronuz, yöneticileriniz gayet sağlam. Futbolcu olmak için uğraşıyorsunuz. Motive olun, başarısızlığa uğradığınızı hiçbir zaman düşünmeyin. Turnuvalar her şeyin başladığı andır” diye konuştu.
“U-16 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA MÜCADELE VERİYOR”
U-16’nın iki takımı eleyerek Türkiye Şampiyonası’nda oynamalarının ve 108 takım arasında ilk 24’e kalma mücadelesi verecek olmalarının önemli bir başarı olduğunu söyleyen Teknik Direktör Gümüş, U-19 Genç Takım’ın ise İstanbul elemesi birinci etabı geçtiğini, Türkiye’de ilk 24 takım arasına kaldığını; ancak ikinci turda kaçırdığı penaltı ile ilk dörde giremediğini belirterek, gelecek sezonda çok daha iyi bir başarı grafiği yakalamak istediklerini kaydetti.
Kaynak: iha