Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ve Çarşı Esnafı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’yı ziyaret ederek tebriklerini sundu. Başkan Bakıcı ziyarette işgaliye harçlarını 50 kuruşa indirmek için çalıştıklarını söyledi.
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı Çarşı ve Garaj esnafını temsilen tebriklerini iletmek üzere gelen 15 esnafı ve Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı yeni yönetimini makamında kabul etti. Tüm çalışmalarını esnafın lehine olacak biçimde yapmaya gayret ettiklerini söyleyen Başkan Bakıcı esnafa bir de müjde verdi.
İşgaliye harçlarının 2013 yılında alınan meclis kararı ve kanuni yükümlülükler nedeniyle metrekare başına 75 kuruş olarak uygulanmaya devam edeceğini ifade eden Başkan Bakıcı “asıl amacımız 50 kuruşa indirmek. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
“Esnafın kazanması demek Selçuk’un kazanması demektir” diyen Başkan Bakıcı’ya çarşı ve garaj esnafı temsilcileri de hayırlı olsun dileklerini iletti ve yapacağı tüm çalışmalara sonuna kadar destek olacaklarını belirtti. Selçuk için en önemli projelerinin “kardeşlik projesi” olduğunu söyleyen Başkan Bakıcı “Birbirimize saygı içinde birlik beraberlik duygusu ile hareket edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Başkan Bakıcı görüşmede garaj esnafına da bir müjde verdi ve Selçuk garajının en kısa zamanda görsel anlamda Selçuk’a yakışır biçimde düzenleneceğini ifade etti.
Öte yandan, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı yeni yönetimi de yeni başkanları Hasan Turan öncülüğünde Başkan Bakıcı’yı ziyaret etti. Görüşmede göreve yeni başlayan iki taraf da bir birini tebrik etti ve başarı dileklerini iletti.
Kaynak: iha