Okul öncesi eğitimde, İzmir'in köklü kuruluşlarından Uygar Çocuk Evi ve Çocuk Kulübü öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı özel bir programla kutladı.
İngilizce - Türkçe şarkılardan oluşan çocuk korosu, Atatürk şiiri, kızılderili - kovboy dansı ve küçük piyeslerle tüm yeteneklerini sergileyen Uygar öğrencileri, öğretmenleriyle gösteriyi izleyen anne-babalarına büyük gurur yaşattı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşayan öğrencilerin, finalde sergiledikleri Egemenlik Güneşi gösterisi de beğeni topladı.
Ulu Önder Atatürk'ün izinde, yarının büyüklerini yetiştirdiklerini söyleyen Uygar Çocuk Evi ve Çocuk Kulübü Kurucusu Sevgi Temizer, “Dünya çocuklarına özel bu bayramı, ulusça büyük bir coşkuyla kutluyoruz” dedi.
Temizer, “Okul öncesi eğitimle, çocuklarımızın ileriye dönük duygusal ve akademik gelişiminde önemli adımlar atıyoruz. Bizim verdiğimiz eğitimle birlikte, öğrencilerimiz özgüven sahibi bireyler haline geliyor. Çağdaş Türkiye'nin, güven dolu yarınları için aydınlık kuşaklar yetiştiriyoruz” diye konuştu.
Kaynak: iha