MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, 30 Mart 2014 tarihinde MHP’den Belediye Başkanı seçilen Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ve Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol ile birlikte Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti.
Ziyarette ikinci defa Karabük Belediye Başkanı seçilen Rafet Vergili’yi tebrik eden MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, “ Bugün partimizden seçilen Belediye Başkanları ile sizlere hayırlı olsun ziyareti için geldik. İkinci defa Karabük Belediye Başkanı seçilmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Karabük halkı çok isabetli bir karar vererek tekrar sizi Belediye Başkanı seçti. Çünkü Karabük’te Türkiye’ye örnek olacak projeleriniz ile beş yıl boyunca çok güzel hizmetler yaptınız. MHP’li Belediye Başkanının nasıl bir çalışma yaptığını herkese gösterdiniz. Halkta çalışmalarınızı çok başarılı bularak sizi tekrar Belediye Başkanı seçti. Yine çok güzel projeler açıkladınız. Bu projelerinizi de hayata geçireceğinizden hiç şüphemiz yok. MHP Zonguldak İl Başkanı olarak sizinle hep gurur duyduk. Bundan sonrada aynı gururu yaşayacağız. 30 Mart 2014 tarihinde Karaman ve Ormanlı’da partimizden aday olan arkadaşlar Belediye Başkanı seçildiler. İnşallah Karabük’te yapmış olduğunuz başarılı çalışmaları buralarda da yapacağız. Karabük Belediye Başkanı olarak bu arkadaşlarımıza her türlü desteği vereceğinizden hiç şüphemiz yok” dedi.
MHP Zonguldak İl Başkanı ve MHP’den seçilen Belediye Başkanlarının kendisini ziyaret etmesinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise, “Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Karabük Belediye Başkanı olarak Karaman ve Ormanlı Belediye Başkanı arkadaşlarıma istedikleri her türlü desteği vermeye hazırım” dedi.
Kaynak: iha