Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü havaların ısınmasıyla birlikte asfalt ve kaldırım çalışmalarına başladı.
Karaman Belediyesi 2014 yılı kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarına Zembilli ve Elmaşehir Mahallesi’nde başladı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bir yandan yol açma ve sıcak asfalt serimi yaparken diğer yandan da kaldırım çalışması yürütüyor.
Karaman için dayanıklı asfalt yapıp konforlu yollara sahip olmak için çalıştıklarını ifade eden Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Bizim felsefemiz, önce alt yapı sonra üst yapı çalışmalarını tamamlamaktır. Bu anlayıştan hareketle ilk önce alt yapı çalışmalarımızı tamamlıyor, daha sonra alt yapısı biten bir mahalle, bir cadde ve ya bir bölgede üst yapı çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıp hem de Belediyemizin kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanarak, vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz" şeklinde konuştu.
Karamanlı vatandaşlarımızın her şeyin en güzeline layık olduğunu ifade eden Başkan Çalışkan, “Şehrimizi her yönden geliştirecek projelerimizi yaparken yollarımızı da son derece önemsiyoruz. Yol demek medeniyet demektir. Bizler de şehirleşme yolunda hemşehrilerimizin beklentilerine her konuda cevap veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Çünkü bizler biliyoruz ki, Karamanımız her şeyin en güzeline layıktır. Diğer pek çok alanda yaptığımız yeniliklerin yanı sıra, asfalt konusunda da şehrimizin tüm sokaklarını asfaltla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
Kaynak: iha