İl Özel İdaresi tarafından Kastamonu’nun merkez ve sahil yollarının asfaltlanması yönelik ihalenin sözleşmesi imzalandı.
Genel Sekreterlik makamında 3. Noter huzurunda düzenlenen imza töreninde “Kastamonu İli Devrekani-Hanönü-İhsangazi-Taşköprü-Tosya İlçeleri muhtelif köy yolları 1.Kat asfalt Sathi Kaplama yapım işi” ve “Kastamonu İli Azdavay-Bozkurt-Cide-İnebolu-Küre İlçeleri muhtelif köy yolları 1.Kat asfalt Sathi Kaplama yapım işi” sözleşmeleri imzalandı. İmza törenine Genel Sekreter Zafer Karahasan, Genel Sekreter Yardımcısı Nida Sinsi, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ali Yılmaz ve Noter yetkilisi ile yüklenici firma Solmaz Yol İnşaat ve Özekici İnşaat sorumlusu Uğur Ekici ve Özcan Solmaz katıldılar.
Törende konuşan Genel Sekreter Karahasan, yapılan bu sözleşme ile Kastamonu’nun sahil ve merkez kesimindeki muhtelif köy yollarının asfaltlanacağını kaydetti.
Karahasan, “İlk gurubumuz olan sahil bandında (Azdavay-Bozkurt-Cide-İnebolu-Küre) 63,25 kilometrelik yolda 1. kat asfalt yapılacak ve toplam bedeli 5 milyon 824 bin TL’dir. Merkez gurubumuz ise (Devrekani-Hanönü-İhsangazi-Tosya ve Merkez köyleri) 58.75 kilometre olup sözleşme bedeli 5 milyon 38 bin TL’dir. İmza sonrası hemen işlere başlıyoruz Herkese hayırlı olsun” dedi.
Konuşmanın ardından taraflar arasında sözleşme imzalandı.
Kaynak: iha