30 Mart 2014 günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrası büyük bir oran ile yeniden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç‘a Sivil Toplum Örgütleri, Mesleki Kuruluşlar, Mesleki Oda ve dernek ile Sendikaların tebrik ve başarı dilekleri içerikli ziyaretleri devam ediyor.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver, ERÜ Tıp Fakültesi Hematoloji Bölümü Başkanı Şahinur Dedeman ile Doç Dr. Leyla Gürpınar, KASKİ Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeraltı Esnaflar Dernek Başkanı Salih Gülay ve Dernek Üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarılarının devamı temennisinde bulundular.
Başarı temennisinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları Yönetim Kurulu Üyeleri 2009-2014 yılları arasında yapılan çalışmaların halk tarafından beğenildiğini ve takdir edilerek yapılan yatırımların devamı isteğinde bulunulduğunu söylediler.
Sivil Toplum Kurum ve Kuruluşları yanında Mesleki Oda ve Dernekler ile her zaman işbirliği, dayanışma ve fikir alışverişinde olduklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediye çalışmaları beğeniliyor, takdir topluyor ve örnek gösteriliyor. Bunda yatırım için alınan kararların birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşımın esas alınmasından kaynaklanmaktır“ dedi.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, yapılan bu ziyaretlerinden dolayı sivil toplum, Mesleki Oda ve Kurum Yöneticilerine çok teşekkür ettiğini, bundan önce olduğu gibi yine birlikte ve dayanışma içerisinde bu şehrin menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Kaynak: iha