Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin haber bülteni GasteRay'ın 18'inci sayısı çıktı. Başkan Mehmet Özhaseki son sayıdaki başyazısında yerel seçim dönemini değerlendirdi ve seçim sonrasına ilişkin mesajlar verdi.
GasteRay'ın 18'inci sayısı "Taçlandırılmış Şehirde Harika Açılış" manşetiyle çıktı. Haberde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Harikalar Diyarı'nda yapılan toplu açılış törenine yer verildi ve bu açılışta Büyükşehir Belediyesi'nin 380 milyon liralık yatırımın hizmete sunulduğu vurgulandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye Macaristan'ın en büyük nişanı olan 'Liyakat Nişanı'nın verilmesi, Erciyes'e yapılan yatırımlar, kültür-sanat faaliyetleri, raylı sistem yatırımları gibi haberlerin de bulunduğu GasteRay'ın son sayısında ayrıca Başkan Mehmet Özhaseki'nin seçimleri değerlendirdiği başyazısı da yer aldı.
Yazısında iktidar olmanın imtihan olmak olduğunu dile getiren Başkan Özhaseki, "Bugüne kadar bu düsturla çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde çalışacağız. Zor bir iş yapıyoruz. Halka karşı, ülkemize karşı sorumluluklarımız var. İnsanlar umutla bizlerden bir şeyler bekliyorlar. Bunların hepsini yapabiliriz. Yeterki aramızdaki birlik ve beraberlik daim olsun" ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha