Medya takip sektörünün öncü şirketi İnterpress’in Kayseri Temsilcisi Erdinç Teğmen oldu. Star Gazetesi yazarı ve Kayseri Temsilciliği’ni de yürüten Teğmen, medya takip ve değerlendirme hizmeti sunan İnterpress’in Kayseri ve Bölge Temsilcisi olarak da görev yapacak.
Yaklaşık 18 yıldır medya sektöründe hizmet verdiğini ifade eden Erdinç Teğmen, medya takip sektörünün öncüsü ve bir çok önemli kuruluşun iş ortaklığı yaptığı İnterpress’in Kayseri ve Bölge temsilciliğini özveriyle yürüteceğini söyledi.
Hızlı değişen gündemi tüm ayrıntılarıyla izleyebilmek ve haber yansımalarını eksiksiz görebilmek için kusursuz bir medya takip hizmetine ihtiyaç olduğunu dile getiren İnterpress Kayseri Temsilcisi Teğmen, hem gelişen teknolojiyi hem de müşterilerinin değişen gereksinimlerini yakından takip ederek, hizmet çeşitliliği ile kalitesini en üst seviyede tutmuş İnterpress’in, yenilikçi vizyonu, çözüm üretici yaklaşımı, kaliteli hizmet anlayışı ve uzman ekibiyle sektörün lideri olduğunu belirtti.
Erdinç Teğmen, İnterpress’in verimli ve çözüm odaklı çalışma sistemiyle doğru bilgi akışını, firması Erte Medya titizliği ve hassasiyetiyle Kayseri’ye sunmanın gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti.
Kaynak: iha