PTT Başmüdürü Mustafa Açıkel, esnafı gezerek PTT’nin hizmetlerini anlatıyor.
Başmüdür Mustafa Açıkel, Nemika caddesi üzerindeki Kurdağa PTT Şubesinin bulunduğu bölgedeki esnafları ziyaret ettiğini belirterek, “Kurdağa şubemizi yeni açtık. Bu bölgedeki esnafımızı ziyaret ediyorum. Birkaç gün içerisinde Ahmet Rasim Caddesi üzerindeki esnafımızı da ziyaret edeceğim. Esnafımıza PTT’nin hizmetlerini anlatıyorum. Çünkü PTT hem bankacılık işlemlerini hem kargo işlemleri hem de gönderi işlemlerini yürütüyor. Elektrik tahsilatında tutunda bankalara para gönderilmesine kadar bir çok alandı faaliyetlerimiz var.”
PTT Başmüdürü Mustafa Açıkel, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler’i ziyaret etti. PTT’nin çalışmaları hakkında bilgi vererek destek isteyen Açıkel, her zaman Kilislilerin ve esnafın yanında olacaklarını ifade etti.
KESOB Başkanı Şevket Memiler, PTT’nin faaliyetlerinden toplumun bütün kesimlerinin memnun olduğunu belirterek, “bir çok arkadaşımız bankada sıra bekleme yerine hesaplarına PTT aracılığı ile para yatırıyor. Elektrik, doğalgaz başta olmak üzere telefon, internet faturalarını PTT üzerinden yapıyor. Kargo alanındaki çalışmalarını takdir ile karşılıyorum.”
Kaynak: iha