Türk sinemasına emek veren, yüzlerce filmde oynayan efsanevi bir isim Ayşen Gruda, “Çöpçatan Hala” adlı tiyatro oyunu ile Kırıkkale’deki hayranlarıyla buluşacak
Kırıkkale Tabipler Odası, sosyal etkinlikler kapsamında Tiyatro Kök oyuncuları tarafından sahnelenen “Çöpçatan Hala” adlı oyunu Kırıkkaleli sanatseverlerle buluşturacak. Sam Bobrick’in senaryosunu yazdığı, çevirisini Eylül Aktürk’ün yaptığı ve Somer Karvan’ın yönettiği “Çöpçatan Hala” adlı tiyatro oyununu Ayşen Gruda ile birlikte Ümit Yesin, Somer Kavran, Şebnem Zorlu, Yeliz Tozan ve Nejmi Aykar oynayacak. Oyun, çılgın hala olan Mürüvvet'in (Ayşen Gruda), Avukat yeğeni Şebnem'i, o istemese de evlendirme planları kurmasıyla anlatılıyor. “Çöpçatan Hala” adlı tiyatro oyunu, 19 Nisan 2014 cumartesi saat 16.00 ve 20.30 da iki seans olarak il kültür merkezinde seyirci ile buluşacak.
Sosyal etkinlikler kapsamında çeşitli faaliyetler yaptıklarını belirten Kırıkkale Tabipler Odası Başkanı Dr. Fatih Özdemir, “Kırıkkale Tabipler Odası olarak zaman zaman sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Bu anlamda da halkımıza konuşma ve eyleme dayanan bir gösteri sanatı olan tiyatroyu ve tiyatrocuyu buluşturmak istedik. Usta oyuncu Ayşen guruda ve diğer oyuncuların sergileyeceği “Çöpçatan Hala” adlı oyunu halkımızın beğeni ile izleyeceklerini umuyoruz” dedi.
Kaynak: iha