Bu günler Türk tarihinde çok önemli  ulusal kahramanlıkların yaşandığı bir tarih sürecidir. 26 Ağustos 1071 Malazgirt Meydan savaşıdır.  26 Ağustos 1922 Büyük taarruzun başladığı tarihtir. 30 Ağustos başkomutanlık meydan savaşının kazanıldığı tarihtir. Haçlılar o gün bu gündür bu tarihleri geri çevirmek için çabalıyorlar. Dahili ve harici bedhahlar 14 Mayıs 1950 de bu çabalarını iktidara gelmek sureti ile perçinlediler. O gün bu gündür açık bütçeler yaparak/yaptırarak ilerliyorlar.” DURMAK YOK YOLA DEVAM “ işte budur.
 
Referandum AİHM den döner mi?
Kendi adaletimizden umudu kestik. AHİM adaletinden umut bekliyoruz. YSK lu Anayasa referandumunda mühürsüz seçim zarflarını geçerli sayarak açıkça kanuna aykırı davranmıştır. Bu eylemi CHP AİHM ne götürmüştür. Hukukçularımızın genel kanısı da odur ki bu karar AHİM den geri dönecektir. Gerisini bu işe neden olanlar düşünsünler. Türkiye'mizi bir hukuk devleti iken, Hukuku arayan, hukuk için 430 KM  yürüyen, hukuk aramak için AİHM giden bir devlet haline getirdiler. 
 
Türk Milletinin Soyulmasındaki Anayasal ve HUKUK boşlukları.
Bu gün anayasamızda ve ceza kanunumuzda Türk milletinin soyulmasını önlemek için konulmuş yasalar içinde çok fazla boşluk vardır. Türk hazinesinin DENK bütçe yapılarak milli hedeflerin gerçekleşmesi uygulanması ve denetlenmesi boşluktadır. Bunlar için Anayasamızda ve Türk Ceza Kanununda yeterli düzenleme yoktur. Anayasamızın 89.maddesine göre yanlış yapılmış israf yüklü memur ve emeklinin haklarını gasp eden bir bütçe çıkarılsa, bu gibi bütçe kanunlarını  Sayın Cumhurbaşkanlarımız VETO edemez TBMM geri gönderemez. Anayasamız Türk milletini soymak için bütçe yolu ile yapılacak tecavüzlere açıktır. Acı ama gerçek.
 
Sayın Recep Tayyip Erdoğan Siyasetimize “ Metal Yorgunluğu” deyimini, kazandırmıştır.
 Metal yorgunluğu AKP nin bu günkü durumunu tam olarak izah etmez. AKP
 karnesine bakmak gereklidir. AKP nin herkesçe bilinen somut karnesi işte
 budur.
 2004 te Çeyrek altın 24.000.000 TL iken Bu gün 240.000.000 TL dir. Artış 10 mislidir
 2004 te bir gram altın 18.000.000 TL iken bu gün 146.000.000 TL dir. Artış 8 mislidir
 2004 te bir ABD Doları 1.320.000 TL iken bu gün 3.536.000 TL dir. Artış 3 Mislidir
 Bu karneyi Türk milleti asla uygun görmez. Atatürk'ün deyimi ile Türk Milleti
 fakru zaruret içine düşürülmüştür.  İsmet İnönü'nün deyimi ile Türk
 milleti tam manasıyla iflas etmiştir.  Buradan çıkış vardır. . DENK bütçeye laik
 eğitime dönmek. Memleketin büyük çıkarlarını ilgilendiren teşebbüslerin
 devlet eline alınması. Metal yorgunluğu bir samimi itiraftır. İtiraf
 sorumlu Birinci kaptandan gelmiştir. Onun için değerli bir itiraftır. Bundan
 sonra AKP yöneticileri daha çok kitap okumalıdırlar. Daha çok tarih
 okumalıdırlar. Danışmanların tümünü evlerine göndermelidirler.
 Yerlerine okuma yazması olan siyaset ve  bilim adamlarını ikame etmelidirler. Akraba, damat, şoför partisi görünümü  metal yorgunluğunun belirtileridir.
 
14 Mayıs 1950 Nedir?
 Türk milletinin tarihteki başarılarını hazmedemeyen “ laik eğitim + DENK bütçe" uygulamalarını içine sindirmeyen Dahili ve harici bedhahlar 14 Mayıs 1950 den sonra bir biri ardına harici bedhahların destek ve yardımları ile iktidara gelmişlerdir. 14 Mayıs 1950 den sonra gelen iktidarlar arasında HİÇ KUVAYİ MİLLİYECİ İKTİDAR YOKTUR. Çünkü hiçbir iktidar DENK bütçe yaparak Türk milletinin parasının değerini korumamıştır. 14 Mayıs açıklanan nedenlerle Türk milletinin ve her karış toprağını şehit kanları ile sulayarak kurduğu Cumhuriyetin hayatına son vermek üzere dahili ve harici bedhahların iktidara geldikleri tarihtir. Bu tarihte DENK bütçeyi açık bütçe ve laik eğitimi dini eğitime çevirerek sinsi sinsi ilerlemeye başlamışlardır.
Açık Bütçe Ne Demektir?
Atatürk döneminde insanların sofralarından yiyecekleri ceplerinden paralarını almak eylemi olan açık bütçeler hiç yoktu. Bütçeler açık yapılamazdı. 14 Mayıs 1950 den sonra ise DENK bütçe yapılamıyor. 14 Mayıs 1950 den bu yana açık bütçeler cirit atıyor. Yargı ise derin kış uykusunda bu ağır ihaneti denetlemiyor. Anayasa dahi açık bütçeleri  Cumhurbaşkanlarının VETO edemeyeceği şekilde düzenlenmiştir. Anayasa madde 89. İşte binmişiz bir alamete gidiyoruz kıyamete dediğimiz zaman  açık bütçeye devam. Soframızdan yiyeceklerimizin ve cebimizden paralarımızın alınmasına devam demektir.
Denk bütçeye dönüş mücadelesinde Türk Milletine, MHP ye, CHP ye ve de Meral Akşener’in yeni kurulacak partisine başarılar dilenir.