Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, bütün çocukların bayramını kutladı.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar mesajında şunları söyledi: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha aynı ruh ve heyecanla hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Meclisimizin açıldığı günü çocuklarımıza bayram olarak armağan ederken, çocuklara güvenini ve sevgisini de ortaya koymuştur. Böylelikle Ülkemizde çocuklara verdiği değeri ve ülkemizin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir. Bu bayram, çocuklara verilen değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. 23 Nisan 1920, hepimiz için büyük bir gurur günüdür. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasını ifade etmektedir. Bizler biliyoruz ki, sorumluluklarının bilincinde, ülkesini ve milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen, sorumluluk duygusu gelişmiş bir nesil yetişmektedir”
Başkan Toltar sözlerine daha sonra şöyle devam etti: "Yarının geleceği çocuklarımız ülkemizin geleceği ve her şeyimizdir. Çocuklarımızı çok seviyor ve onlara güveniyoruz. Çocuklarımız milletimizin en değerli varlığı, sevinç ve ümit kaynağıdır. Hayatın bütün güzelliklerini yaşamalarını, daima mutlu ve umutlu olmalarını temenni ediyorum. Bizler, yarının büyükleri olan çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını minnet ve şükranla anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha tebrik ediyor, bütün yavrularımızı sevgiyle kucaklıyor ve gözlerinden öpüyorum"
Kaynak: iha